In 5 stappen jezelf onderscheiden van de rest

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”off” custom_width_px=”1080px” custom_width_percent=”80%” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” fullwidth=”off” specialty=”off” disabled=”off”][et_pb_row admin_label=”row” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”off” custom_width_px=”1080px” custom_width_percent=”80%” use_custom_gutter=”off” gutter_width=”3″ padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” make_equal=”off” column_padding_mobile=”on” parallax_1=”off” parallax_method_1=”on” parallax_2=”off” parallax_method_2=”on” parallax_3=”off” parallax_method_3=”on” parallax_4=”off” parallax_method_4=”on” disabled=”off” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_style=”solid” disabled=”off” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”]

Helaas: er is geen trucje voor!

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid” disabled=”off” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.0.51″]

Maar wel een stappenplan!

1. JIJ moet je hoofd breken.
Pas dan kun jij jouw klant helpen door jouw kennis te bundelen in een specifieke service, dienst of product. Blijf dus leren en investeren. Het gaat jouw klant, die nú op jouw website of Instagram account aan het rondneuzen is, NIET om jouw service, dienst of product. Wat levert het hem of haar op? Wees je daar héél bewust van. Als jij je daar bewust van bent, ga je ook bewust handelen en keuzes maken. En 3x raden wie dan bewust van JOU wordt?

2. Hoe word jij opgemerkt? Zorg voor een haakje:
Iets waarop je kunt inhaken, hoe simpel het ook lijkt!  Ik was “not amused” toen de gratis online ontwerptools op de markt kwamen. Menig ontwerper verklaarde mij voor gek dat ik hierover juist tips begon te delen. Dit was ruim twee jaar geleden, maar ik ben hierdoor ontzettend gegroeid en ik hoef nu niet aan acquisitie te doen. En het leukste? Er zijn nu diverse ontwerpers die mijn voorbeeld volgen. “If you want to be original? Get ready to be copied.” – Coco Chanel.

3. Zorg voor iets lekkers aan het haakje.
Zorg voor waardevolle content waar jouw potentiële klanten in willen happen. Zorg dat dit oprecht is, zorg dat het leerzaam is. Wees jezelf in de content die je deelt. Door fijne tips te delen stijgt het vertrouwen in jou en werk je aan een relatie. Know, like, trust!

4. Inspiratie vs. Imitatie.
Zorg voor enkele voorbeelden en laat je inspireren. Dit wil niet zeggen dat je iemand moet napraten of nadoen. Door te kijken naar hoe zij iets doen en hoe zij overkomen kun je een beter beeld creëren van jouw eigen branding, maar ook naar de visuele vertaalslag hiervan. Wat is het wat zij doen wat juist die connectie vormt met jou?

5. Spieken en concluderen.
Ik geloof niet in concurrentie. Iets wat ik wel vaker hoor. Onzin, want ook al geloof jij er niet in, zij geloven misschien wel in jou! Wees je dus bewust dat zij er zijn en wat zij doen, want het maakt jou scherp en je leert er juist van. Zorg dat je de “in tegenstelling tot” vraag kunt beantwoorden.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”row” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”off” custom_width_px=”1080px” custom_width_percent=”80%” use_custom_gutter=”off” gutter_width=”3″ padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” make_equal=”off” column_padding_mobile=”on” parallax_1=”off” parallax_method_1=”on” parallax_2=”off” parallax_method_2=”on” parallax_3=”off” parallax_method_3=”on” parallax_4=”off” parallax_method_4=”on” disabled=”off” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_width=”1px” border_style=”solid” disabled=”off” /][et_pb_button admin_label=”Knop” button_url=”https://manontoma.academy/wp-content/uploads/2017/06/Stappenplan-Onderscheiden-Vissen-Haakje-Aas.pdf” url_new_window=”on” button_text=”Download!” button_alignment=”center” background_layout=”light” custom_button=”on” button_text_color=”#ffffff” button_bg_color=”#d7b865″ button_use_icon=”on” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″ disabled=”off” button_letter_spacing=”0″ /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]