Cheatsheet Canva Sneltoetsen

[et_pb_section transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”off” custom_width_px=”1080px” custom_width_percent=”80%” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” fullwidth=”off” specialty=”off” admin_label=”section” disabled=”off”][et_pb_row make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”off” custom_width_px=”1080px” custom_width_percent=”80%” use_custom_gutter=”off” gutter_width=”3″ padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” make_equal=”off” column_padding_mobile=”on” parallax_1=”off” parallax_method_1=”on” parallax_2=”off” parallax_method_2=”on” parallax_3=”off” parallax_method_3=”on” parallax_4=”off” parallax_method_4=”on” admin_label=”row” disabled=”off”][et_pb_column type=”4_4″ disabled=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” column_padding_mobile=”on”][et_pb_text background_layout=”light” text_orientation=”left” admin_label=”Tekst” use_border_color=”off” border_style=”solid” disabled=”off”]

Cheatsheet Canva Sneltoetsen

[/et_pb_text][et_pb_text background_layout=”light” text_orientation=”left” admin_label=”Text” use_border_color=”off” border_style=”solid” disabled=”off”]

Werk sneller & efficiënter met sneltoetsen.

Werk je in Canva dan heb je het vast al eens ervaren: je moet bij dat éne elementje hebben wat onderop in je ontwerp staat. Hiervoor bestaat een fijne sneltoets! En wist je dat je niet perse op een tekstkader hoeft te klikken om een tekst te plaatsen? Klik simpelweg op de letter ‘t’ op je toetsenbord en Canva zet voor jou een tekstkader op je werkblad.

Download mijn cheatsheet

Download de cheatsheet, print hem uit en leg hem op je bureau. Succes!

[/et_pb_text][et_pb_button button_url=”https://manontoma.academy/wp-content/uploads/2017/06/canva-shortcuts-1.pdf” url_new_window=”on” button_text=”Download de Canva cheatsheet” background_layout=”light” admin_label=”Knop” custom_button=”on” button_text_size=”20″ button_text_color=”#ffffff” button_bg_color=”#d7b865″ button_use_icon=”on” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″ disabled=”off”] [/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]