Evernote Tutorial ( ik kan niet zonder deze tool!)

[et_pb_section admin_label=”section” transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”off” custom_width_px=”1080px” custom_width_percent=”80%” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” fullwidth=”off” specialty=”off” disabled=”off”][et_pb_row admin_label=”row” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”off” custom_width_px=”1080px” custom_width_percent=”80%” use_custom_gutter=”off” gutter_width=”3″ padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” make_equal=”off” column_padding_mobile=”on” parallax_1=”off” parallax_method_1=”on” parallax_2=”off” parallax_method_2=”on” parallax_3=”off” parallax_method_3=”on” parallax_4=”off” parallax_method_4=”on” disabled=”off”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Evernote Tutorials

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_style=”solid” disabled=”off” border_color=”#ffffff”]

Ik kan níet zonder Evernote. Ik ben dol op deze app. En hij is gewoon GRATIS! Evernote is een tool waarin je notitieboeken kunt maken en deze kunt voorzien van notities.

Notities kunnen bestaan uit tekst, maar je kunt ook geluidsfragmenten of tabellen toevoegen. Hoe je een content kalender maakt deel ik in deze Facebook Live (vanaf minuut 6 ongeveer).

Onderstaande tutorial laat de app zien op mijn telefoon. Dit zal per telefoon er iets anders uitzien, maar je krijgt een goede indruk.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]