Een blauwdruk maken voor je website

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text admin_label=”Tekst” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Hoe maak je een website?

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Een website maken en inrichten is een flinke klus. Waar begin je en welke thema ga je kiezen? Ik heb een tutorial gemaakt van een tool waarmee je een stroomschema maakt voor je website. Je kunt met deze tool een soort geraamte maken. Op deze manier wordt het voor jou en een eventuele derde partij prettiger werken!

De websites, salespagina’ s en online trainingen maak ik in WordPress, maar ik gebruik ook regelmatig SquareSpace. Ben je benieuwd wat de verschillen zijn tussen beide? Lees dan dit blog.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]