Posts inplannen op Instagram Tutorial

[et_pb_section admin_label=”section” transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”off” custom_width_px=”1080px” custom_width_percent=”80%” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” fullwidth=”off” specialty=”off” disabled=”off”][et_pb_row admin_label=”row” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”off” custom_width_px=”1080px” custom_width_percent=”80%” use_custom_gutter=”off” gutter_width=”3″ padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” make_equal=”off” column_padding_mobile=”on” parallax_1=”off” parallax_method_1=”on” parallax_2=”off” parallax_method_2=”on” parallax_3=”off” parallax_method_3=”on” parallax_4=”off” parallax_method_4=”on” disabled=”off”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_style=”solid” disabled=”off”]

Zo doe je dat!

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_style=”solid” disabled=”off”]

Hoe plan ik Instagram posts in vanaf mijn computer? Deze apps kun je gebruiken om te plannen op Instagram. En ja, ik heb er meerdere getest!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”off” custom_width_px=”1080px” custom_width_percent=”80%” use_custom_gutter=”off” gutter_width=”3″ padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” make_equal=”off” column_padding_mobile=”on” parallax_1=”off” parallax_method_1=”on” parallax_2=”off” parallax_method_2=”on” parallax_3=”off” parallax_method_3=”on” parallax_4=”off” parallax_method_4=”on” disabled=”off”][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_code admin_label=”Code” disabled=”off”]<iframe src=”https://player.vimeo.com/video/200355616″ width=”640″ height=”1136″ frameborder=”0″ webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>[/et_pb_code][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Mijn favoriete tool

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left”]

Later: is gratis (30 posts per maand: meer dan prima!) Met deze app kun je jouw plaatjes uploaden en slepen in de kalender. Groot voordeel van deze app is dat je enters in je tekst kunt zetten en teksten kunt bewaren, iets wat ik bij veel andere tools niet terug zag. Je plant heb op een specifiek tijdstip en vervolgens geeft je telefoon een melding. Je installeert de app dus ook op je telefoon! Met later kun je ook labels toevoegen. Handig als je bepaalde content categorieën hebt en iets wilt zoeken.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]