Gratis werkboek: Wat is het DNA van jouw brand & bedrijf?

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” padding_mobile=”off” _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row admin_label=”row” padding_mobile=”off” column_padding_mobile=”on” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Werkboek 

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Tekst” _builder_version=”3.0.51″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Oké, branding! Je weet dat het belangrijk is en dat je er iets mee ‘moet’, maar waar begin je? Als je erover gaat lezen dan kom je áltijd voorbeelden tegen van de big boys zoals Apple of Starbucks… Lastig om je hiermee te identificeren. Toch?

En identificeren is nu juist waar het om gaat bij personal branding.

Het is een bepaald gevoel wat je wilt uitstralen en uiteindelijk ook zo hoopt terug te krijgen!
En dat zit hem niet alleen in een mooie website of logo. Dat zijn tastbare zaken! Denk in eerste instantie aan de niet tastbare zaken.

In dit werkboek gaan we het eens even hebben over het DNA van jouw brand (to be) en business! Omdat ik zó graag branding behapbaar wil maken heb ik mijn eigen interpretatie aan het DNA van een onderneming gekoppeld en heb ik er een mini werkboek van gemaakt.

Want! Want! Want!

Als jij jezelf als merk gaat zien en dit hele proces in gang gaat zetten dan zullen er een hoop lampjes gaan branden bij jezelf, maar uiteindelijk ook bij de klant die je graag wilt bereiken. Je komt op de radar! Je wordt gezien! Je wordt opgemerkt! Ga aan de slag met jouw DNA! Alles zit in je genen! Misschien ben jij je er alleen (nog) niet bewust van. Vraag je bij ieder antwoord dat in je op komt af: Waarom? En denk dan weer verder. Ga de hoek om, ga de zijstraatjes in! Verdwaal!

En vind dan de antwoorden die je eigenlijk al wist.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”row” padding_mobile=”off” column_padding_mobile=”on” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”1_4″][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” _builder_version=”3.0.47″ /][et_pb_button admin_label=”Knop” button_url=”https://manontoma.academy/wp-content/uploads/2017/06/Gratis-Werkboek-Jouw-DNA-Manon-Toma-1.pdf” url_new_window=”on” button_text=”Download!” button_alignment=”center” _builder_version=”3.0.51″ custom_button=”on” button_text_color=”#ffffff” button_bg_color=”#d7b865″ background_color=”#d7b765″ /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]