Gratis download: interactieve content kalender

[et_pb_section fb_built=”1″ padding_mobile=”off” admin_label=”section” _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row padding_mobile=”off” column_padding_mobile=”on” admin_label=”row” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ column_padding_mobile=”on” parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text admin_label=”Tekst” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Content Kalender

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Tekst” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Gratis download (PDF): social media content planner

Hi zelfstandige professional,

Ben jij een ondernemer die online actief is of wil zijn? Dan ken je het gedoe van plannen en content bedenken. Of misschien weet je niet eens waar je moet beginnen en post je gewoon wanneer je zin hebt.

Dat is ook waarschijnlijk de reden dat je deze pagina bezoekt. Iedere dag, iedere week, iedere maand weer het plannen van content. Ik vind het zelf altijd prettig om voor mijzelf een bepaalde structuur uit te stippelen, voordat ik het in Postplanner zet. Misschien gebruik jij Hootsuite of iets anders. Ik heb een poging gewaagd dit uit te zetten in Excel, geen succes. Vraag mij niet waarom, maar ik en Excel zijn geen vrienden. Ik heb echt flink gezocht online, maar ik kon nergens een interactieve kalender vinden. Nou, dan maak ik er toch gewoon zelf een?

Door consequent én consistent aanwezig te zijn op o.a. social media en aansprekende (visuele) content te delen kom je op de radar van jouw potentiële klant. Deze content planner zal jou helpen om regelmatig te gaan plannen, posten & promoten (mijn 3 P’s). Doe dit volgens mijn 3 C’s: Wees Consistent, post Continue en maak het Catchy.

Deze interactieve content kalender is gemaakt in de vorm van een PDF die je wekelijks kunt invullen en weer kunt opslaan. Geen papier verspilling, maar een digitaal document wat je tot in het einde der tijden ( bij wijze van spreken) kunt hergebruiken. Superhandig!  Let er wel even op dat Acrobat geüpdatet is op jouw computer.

PS: Mijn nieuwste eCourse ‘Create catchy Content’ is dé cursus als je vastloopt in het bedenken, maken en verspreiden van content.

[/et_pb_text][et_pb_button button_url=”https://manontoma.academy/wp-content/uploads/2017/06/Catchy-Content-Calender.pdf” url_new_window=”on” button_text=”Download!” button_alignment=”center” admin_label=”Knop” _builder_version=”3.0.51″ custom_button=”on” button_text_color=”#ffffff” button_bg_color=”#d7b865″ background_color=”#d7b765″][/et_pb_button][et_pb_image _builder_version=”3.0.51″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]