Tutorial picmonkey: de app voor Iphone (ook beschikbaar voor android)

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst”]

In deze korte how-to video leer ik je binnen een paar minuten hoe je de app van Picmonkey gebruikt.

Picmonkey is een do-it-yourself (DIY) ontwerpprogramma, alhoewel ik Picmonkey liever een foto edit programma wil noemen. Het programma is online via je desktop te gebruiken. Je hebt een gratis account en een betaalde versie voor nog geen 5 euro per maand. Deze betaalde versie geeft je veel meer foto edit mogelijkheden. Wil je meer leren over wat Picmonkey is? lees dan ook even dit blog of meld je meteen aan voor de 14 dagen gratis try out versie van Picmonkey Royale.

Je kunt nu dus werken via desktop én via de app! Dat is zo ideaal! Heb je een royale account dan slaat Picmonkey alles op in de bieb zodat je altijd en overal toegang hebt tot jouw templates en grafische ontwerpen.

In onderstaande tutorial laat ik je stap voor stap zien hoe de Picmonkey App werkt.

✰ Vond je dit interessant? Dan nodig ik je bij deze uit voor mijn Facebook Community! Dé Facebook groep op het gebied van branding en design. Voor ondernemers die online actief (willen) zijn en die werk willen maken van hun merk.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]